DEMIDOV KLAR SOM ERSTATTER: Vadim Demidov - her i oppvarmingssamtale med Moa - ble i dag drillet som midtstopper. Foto: Kyrre Lien/SCANPIX
DEMIDOV KLAR SOM ERSTATTER: Vadim Demidov - her i oppvarmingssamtale med Moa - ble i dag drillet som midtstopper. Foto: Kyrre Lien/SCANPIXVis mer

Demidov ble drillet som Brede-makker

Vil du ha ham på ditt «Folkets landslag»?

||| BISLETT/GARDERMOEN (Dagbladet): Landslagsgutta gjennomførte i formiddag den siste øka før avreise til Kypros og fredagens kvalikkamp mot middelhavslandet.

Som i går deltok ikke Kjetil Wæhler på fellesopplegget.

Midtstopperen pådro seg en smell i mandagens seriekamp mot OB, og er ennå ikke helt bra. I duskregnet i dag ble det stort sett jogging og diverse tøying.

På Gardemoen i ettermiddag fortalte Wæhler at han er trygg på at trøbbelet fra kampen i Danmark nå er under kontroll, slik landslagslege Thor Einar Andersen håpet i går.

- Det går bra nå, jeg trener for fullt i morgen, sier Wæhler til Dabladet.

LÅRSKADE: Kjetil Wæhler er usikker foran fredagens kamp mot Kypros. Foto: Morten Holm/SCANPIX
LÅRSKADE: Kjetil Wæhler er usikker foran fredagens kamp mot Kypros. Foto: Morten Holm/SCANPIX Vis mer

Wæhler har blitt Brede Hangelands faste makker i midtforsvaret. Hvis Aalborg-spilleren likevel ikke kan være med mot Kypros, blir det trolig Vadim Demidov som stepper inn. Rosenborg-spilleren ble drillet i midtforsvaret sammen med Hangeland på Bislett.

Det vil i så fall være et valg Dagbladets lesere vil være fornøyd med, skal vi tro tallene fra «Folkets landslag».

Brede Hangeland har - ikke så overraskende - opp mot 100 prosent av stemmene som midtstopper mot Kypros. Bak ham er det jevnt mellom Wæhler og Demidov.

52,4 prosent foretrekker Demidov, mens 45,6 ønsker at Wæhler skal starte kampen.

I «Folkets landslag» nederst i denne saken kan du også velge hvem du ønsker på topp. Norge kommer til å spille 4-5-1 mot kypriotene, og de lærde strides om John Carew eller Moa bør få starte på topp.