Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Demidov ga Pazzini juling

Spissen gikk sur. Så ble han byttet ut.

LERKENDAL (Dabladet.no): Det er ikke mer enn i underkant av fire måneder siden Vadim Demidov spilte midtbane for Hønefoss, mot Mandalskameratene på Idrettsparken stadion.

I går kveld RBK-debuterte 21-åringen som stopper mot Fiorentina, på Lerkendal.

Tidvis så det ut som han aldri hadde gjort noe annet.

Demidov jaget medspillere fremover, brøt knallhardt foran, regjerte i lufta, og prøvde seg sågar på noen egne løp fremover. Med ball.

- Det gikk bra det. Jeg har alltid troen på meg selv, sa Demidov, som ti minutter etter pause kom i en heftig krangel med Fiorentina-spiss Giampaolo Pazzini. Etter flere røffe dueller dem mellom, gikk Pazzini sur. Noen minutter senere ble spissen, bokført med 10 mål totalt denne sesongen, byttet ut med Daniele Cacia.

-Det ble noen tøffe dueller ja, men de var fair. Folk som går sure fordi det spilles tøft, orker jeg ikke.

Etter episoden fikk både RBK-stopperen og Pazzini tilsnakk fra dommer Mark Clattenburg.


Forandrer seg - Jeg forandrer meg ute på banen, og blir en litt annen person. Det blir mer roping og gauling. Vanligvis er det ikke slik at jeg går rundt og skriker til folk, sier Demidov.
 
I likhet med de fleste på Lerkendal i går, var han skuffet over den dårlige starten hjemmelaget fikk.

- Det var nok mange tunge bein utpå der i starten, men det ble bedre i andreomgang. Vi ble flinkere til å komme etter på topp, og begynte å vinne andreballene, sier han.


Får Henriksen-skryt


RBK-trener Trond Henriksen skrøt av både Demidov og venstreback Andreas Nordvik etter kampen.

- Vadim spilte en kjempekamp. Andreas var trygg og god på backen, og Per Ciljan leverer jo alltid. Totalt sto alle unggutta frem veldig bra, sier Henriksen, som forsikrer at Rosenborgs bestemann i går kveld fortsetter som stopper.

- Hva slags forandringer vi gjør til returmøtet på torsdag vet jeg ikke ennå, men Vadim fortsetter som stopper hos oss. Han er tiltenkt den rollen, sier treneren.

image: Demidov ga Pazzini juling
GOD DEMI: Han kom fra spill i Adeccoligaen, men Vadim Demidov imponerte mot de italienske stjernene i Fiorentina i går kveld. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
GOD DEMI: Han kom fra spill i Adeccoligaen, men Vadim Demidov imponerte mot de italienske stjernene i Fiorentina i går kveld. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer
<B>TAP:</B> Vadim Demidov og Didier Konan Ya måtte konstatere at Fiorentina ble for sterke i kulden på Lerkendal i går kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media