Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball i MLS:

Demidov ikke i kamptroppen til Minnesota

Tapte 0-2 lørdag.

UTELATT: Vadim Demidov har fått en tung start på fotballivet i MLS. Forrige helg ble han benket, og lørdag var ikke nordmannen en gang i troppen til Minnesota United.&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto: NTB Scanpix</span>
UTELATT: Vadim Demidov har fått en tung start på fotballivet i MLS. Forrige helg ble han benket, og lørdag var ikke nordmannen en gang i troppen til Minnesota United. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vadim Demidov har fått en tung start på fotballivet i MLS. Forrige helg ble han benket, og lørdag var ikke nordmannen en gang i troppen til Minnesota United.

Det var første gang midtstopperen ikke fikk en plass i Minnesotas 18-mannstropp. Det skal nevnes at Demidov tidligere i uken måtte stå over en treningsøkt på grunn av sykdom.

Den tidligere Rosenborg- og Brann-spilleren ble hentet til den amerikanske MLS-klubben i januar. Ved sesongstart ble han utpekt som Minnesota-kaptein, men prestasjonene hans har høstet kritikk.

Minnesota United tapte lørdag 0-2 borte mot Dallas. Demidovs lag har fått en blytung start på sin første sesong i MLS. Etter seks kamper står Minnesota med én seier, én uavgjort og hele fire tap.

Demidov satt på benken hele kampen da Real Salt Lake ble slått 4-2 forrige helg.

Ola Kamara fikk også en nedtur i MLS-fotballen lørdag. Han spilte hele kampen på topp i Columbus Crews 0-1-tap borte mot Chicago Fire.

Crew topper fortsatt sin avdeling (vest) i Major League Soccer. Det skiller to poeng ned til toer Atalanta United og treer Chicago, som begge har én kamp mindre spilt enn Kamara og co.

(NTB)