Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Demidov sier nei til Rosenborg

Kan gå gratis eller bli solgt.

KREVER MER AV RBK: Vadim Demidov (t.v) har ikke kommet til enighet med Rosenborg om en ny avtale. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
KREVER MER AV RBK: Vadim Demidov (t.v) har ikke kommet til enighet med Rosenborg om en ny avtale. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet): Landslags- stopper Vadim Demidov kan være på vei bort fra Rosenborg.

Årsaken er kontrakten hans, som løper ut neste sesong. Den tidligere Hønefoss-spilleren har takket nei til RBKs forslag til ny avtale.

- Det er for stor avstand mellom meg og Rosenborg. Vi blir ikke enige, sier Vadim Demidov til Adresseavisen.

Avisa skriver 23-åringen kan bli solgt som en konsekvens av kontraktsstriden. Alternativt kan han gå gratis til en ny klubb etter neste sesong.

Spilleren og klubben har vært i dialog om en ny avtale siden i vår, og det siste forslaget fra RBK ble avvist tidligere i høst. RBK-direktør Erik Hoftun sier at klubben ikke ønsker bosmanspillere på Lerkendal.

Ved siden av Demidov er også Marek Sapara, Steffen Iversen og Rune Jarstein kontraktsløse om ett år.

- Vi er avhengig av å få inn penger for spillere som presterer for oss. Og blir vi ikke enige så får vi se på alternative løsninger, sier Hoftun til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media