SLUTT PÅ LA LIGA-LIVET?: Vadim Demidov har fått prøve seg mot noen av verdens beste fotballspillere mens han har spilt for Real Sociedad. Nå har han gitt spanjolene beskjed om at han ikke kommer til å forlenge kontrakten, samtidig som han har kjøpt seg leilighet i Oslo.  Foto:  REUTERS/Vincent West
SLUTT PÅ LA LIGA-LIVET?: Vadim Demidov har fått prøve seg mot noen av verdens beste fotballspillere mens han har spilt for Real Sociedad. Nå har han gitt spanjolene beskjed om at han ikke kommer til å forlenge kontrakten, samtidig som han har kjøpt seg leilighet i Oslo. Foto: REUTERS/Vincent WestVis mer

Demidov vil flytte hjem til kjæresten Vukicevic

Kan gå fra Real Sociedad til Vålerenga i sommer.

(Dagbladet): Det er et drøyt år siden Vadim Demidov forlot Rosenborg til fordel for spanske Real Sociedad.

Nå har 25-åringen gitt klubben beskjed om at han ikke vil forlenge kontrakten når den utløper i januar 2013, melder TV 2.

Årsaken er ikke bare lite spilletid i La Liga-klubben: Demidov har hjemlengsel og vil være nærmere hekkeløperkjæresten Christina Vukicevic.

- Jeg har ett år igjen og har sagt til klubben at jeg ikke vil forlenge utover det. For å få penger for meg, må de selge meg i sommer, sier Demidov til TV 2.

Vålerenga står høyt på lista over potensielle arbeidsgivere.

KJÆRESTEN: Vadim Demidov bekrefter at han og Christina Vukicevic er et par. 
Foto: Erlend Aas / Scanpix
KJÆRESTEN: Vadim Demidov bekrefter at han og Christina Vukicevic er et par. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

- Vålerenga er selvfølgelig interessant. Oslo er der jeg føler meg hjemme. Det er der familien min bor og jeg begynner å forstå at jeg har faktisk en kjæreste i Oslo også, sier han.

Se og Hør brakte nyheten om det nye idrettsparet i desember, men det er først nå de selv bekrefter forholdet. Vukicevic er for øvrig eks-kjæresten til spydkaster Andreas Thorkildsen.

Demidov er forberedt på at det å ha en kjent kjæreste fort kan medføre en del oppmerksomhet.

- Det er så absolutt verdt det. Det hjelper meg veldig å ha den støtten jeg får fra henne, sier han.

Demidov har sittet mye på benken i Real Sociedad denne sesongen, men spilte hele kampen mot Getafe sist.