Demidov vil flytte hjem til kjæresten Vukicevic

Kan gå fra Real Sociedad til Vålerenga i sommer.

SLUTT PÅ LA LIGA-LIVET?: Vadim Demidov har fått prøve seg mot noen av verdens beste fotballspillere mens han har spilt for Real Sociedad. Nå har han gitt spanjolene beskjed om at han ikke kommer til å forlenge kontrakten, samtidig som han har kjøpt seg leilighet i Oslo.  Foto:  REUTERS/Vincent West
SLUTT PÅ LA LIGA-LIVET?: Vadim Demidov har fått prøve seg mot noen av verdens beste fotballspillere mens han har spilt for Real Sociedad. Nå har han gitt spanjolene beskjed om at han ikke kommer til å forlenge kontrakten, samtidig som han har kjøpt seg leilighet i Oslo. Foto: REUTERS/Vincent West Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er et drøyt år siden Vadim Demidov forlot Rosenborg til fordel for spanske Real Sociedad.

Nå har 25-åringen gitt klubben beskjed om at han ikke vil forlenge kontrakten når den utløper i januar 2013, melder TV 2.

Årsaken er ikke bare lite spilletid i La Liga-klubben: Demidov har hjemlengsel og vil være nærmere hekkeløperkjæresten Christina Vukicevic.

- Jeg har ett år igjen og har sagt til klubben at jeg ikke vil forlenge utover det. For å få penger for meg, må de selge meg i sommer, sier Demidov til TV 2.

Vålerenga står høyt på lista over potensielle arbeidsgivere.

- Vålerenga er selvfølgelig interessant. Oslo er der jeg føler meg hjemme. Det er der familien min bor og jeg begynner å forstå at jeg har faktisk en kjæreste i Oslo også, sier han.

Se og Hør brakte nyheten om det nye idrettsparet i desember, men det er først nå de selv bekrefter forholdet. Vukicevic er for øvrig eks-kjæresten til spydkaster Andreas Thorkildsen.

Demidov er forberedt på at det å ha en kjent kjæreste fort kan medføre en del oppmerksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer