Demidov vil savne Eggen

- Har æren for at jeg er i Rosenborg.

Vadim Demidov depper etter at Knut Torbjørn Eggen takket for seg i Rosenborg.

Midtbanespilleren ble overrasket da han fikk høre at Knut Torbjørn Eggen trakk seg som sportslig leder for Rosenborg i dag.

- Gjør han? Det visste jeg ikke, sier han da NTB brakte ham nyheten.

- Det var synd, han skal ha mye av æren for at jeg er i klubben. Faren min hadde mye kontakt med ham før overgangen. Han var også alltid hyggelig mot meg, sa Demidov.

Rosenborgeren tror påkjenningen av å ha en sentral stilling på Lerkendal er tøff.

- Veldig trist

Og han får medhold fra flere klubbkompiser.

- Det var en veldig trist nyhet. Jeg er overrasket, fordi jeg trodde han var på vei tilbake, sier landslagskeeper Rune A. Jarstein til NTB.

Han vil ikke spekulere i hva som til slutt fikk Eggen til å ta avgjørelsen, men har merket hvor store krefter det er i sving i klubben.

SUKSESS:  Vadim Demidov har spilt seg inn på A-landslaget etter overgangen til Rosenborg - og den gir han Knut Torbjørn Eggen mye av æren for. Foto: Kyrre Lien, Scanpix
SUKSESS: Vadim Demidov har spilt seg inn på A-landslaget etter overgangen til Rosenborg - og den gir han Knut Torbjørn Eggen mye av æren for. Foto: Kyrre Lien, Scanpix Vis mer

- Det er mye ansvar og mye jobb. Også har det jo vært mye mas rundt trenerspørsmålet, sier keeperen.


- Synd for oss
Også Per Ciljan Skjelbred vil savne Eggen.

- Dette er synd for oss. Han er en utrolig positiv fyr. Vi gledet oss over at han kom til oss. Han har trenererfaring, er trønder og gammel fotballspiller, sier Skjelbred.

- Det er en tøff jobb og du får mye oppmerksomhet. Du blir satt opp mot andre og plutselig står du der med all driten alene, fortsetter midtbanemannen som håper Eggen ikke trekker seg helt tilbake, men vil være en del av RBK-miljøet i framtiden.

(NTB)

Demidov vil savne Eggen
BLIR SAVNET:</B> RBKs landslagsspillere sier de er triste og overrasket etter at Knut Torbjørn Eggen i dag gikk av som sportslig leder i klubben.