Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Demidovs klubb sakker akterut

Har ikke vunnet på syv kamper. Se høydepunkter her!

Vadim Demidov var tilbake etter skade, men kunne ikke hindre at Real Sociedad fikk sitt femte strake tap med 0-3 for Atlético Madrid søndag. Real Sociedad har ikke vunnet på de siste sju forsøkene, og mot Atlético var laget sjanseløst. 12 minutter var spilt da Filipe Luis sendte vertene i føringen. Deretter holdt bortelaget unna en stund, men Mario Suárez doblet ledelsen for Atlético like før pause Demidov spilte hele kampen i Real Sociedads midtforsvar, men fikk ikke utrettet stort annet enn å pådra seg gult kort i annen omgang. I det 78. spilleminutt smalt det igjen fra hjemmelaget fra Madrid, denne gang ved Sergio Agüero, som dermed fastsatte resultatet til 3-0. Med bare ett poeng på de siste sju kampene har Real Sociedad ramlet flere plasser nedover på tabellen i spansk 1. divisjon. Laget er nå nummer 13, og bare fem poeng skiller ned til nedrykksstreken.

Valencia knuste Villareal Valencia (3.-plass) viste hvorfor de ligger foran Villarreal (4.) med en knusende hjemmeseier søndag kveld.

Scoringsmaskinen Roberto Soldado satte takten med 1-0 etter 14 minutter. I annen omgang doblet Juan Mata ledelsen, før Ever Banega økte til 3-0.

Før kampen var over scoret både Mata og Soldado igjen, og Villarreal ble sendt hjem med et surt 0-5-tap.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media