Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Demidovs lag med to strake

Nordmannen på benken i storseier mot Hoffenheim.

PERFEKT START: Eintracht Frankfurt har fått en drømmestart på bundesligasesongen med to strake seirer og tabelltopp før Bayern spiller mot Stuttgart i morgen. Vadim Demidov har imidlertid til gode å seriedebutere for sin nye klubb.Foto: UWE ANSPACH / AFP PHOTO / NTB Scanpix
PERFEKT START: Eintracht Frankfurt har fått en drømmestart på bundesligasesongen med to strake seirer og tabelltopp før Bayern spiller mot Stuttgart i morgen. Vadim Demidov har imidlertid til gode å seriedebutere for sin nye klubb.Foto: UWE ANSPACH / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer

Vadim Demidov kunne fra benken se sitt lag Eintracht Frankfurt knuse Hoffenheim 4-0 på bortebane i tysk Bundesliga lørdag.

Dermed har opprykkslaget fått en perfekt sesongstart med to seirer av to mulige. Sist helg vant Frankfurt-klubben 2-1 mot Leverkusen på eget gress.

Alexander Meier ga bortelaget ledelsen i det 39. minutt. Det tok ikke lang tid før det sto 2-0 etter scoring av Pirmin Schwegler. I annen omgang så et par frustrerte Hoffenheim-spillere rødt. På tre minutter ble Sejad Salihovic og Stephan Schröck utvist. Alexander Meier økte til 3-0 fra straffemerket, mens Martin Lanig scoret mål nummer fire på overtid.

- Jeg er svært, svært tilfreds. Selvsagt med resultatet, men særlig med måten vi spilte på, sa Frankfurt-trener Armin Veh.

Fortuna Düsseldorf har også gjort godt fra seg etter opprykk. Lørdag kveld spilte laget sin første hjemmekamp i 1. Bundesliga på 5572 dager og greide 0-0 mot Håvard Nordtveit og hans Borussia Mönchengladbach. Det kunne blitt hjemmeseier, men avslutningene var ikke gode nok.

- Dette resultatet lever vi godt med. Vi er fortsatt uten baklengsmål, sa Fortuna-forsvarer Tobias Levels.

- Det var et rettferdig resultat. Vi slapp ikke til mange sjanser, men vi skapte heller ikke mange, sa Gladbach-kaptein Filip Daems. Begge lag er med i en kvintett som har fire poeng på to kamper.

Dortmund-poeng Blant dem er tittelholder Borussia Dortmund, som lørdag spilte 1-1 borte mot Nürnberg. Tomas Pekhart sendte vertene i føringen etter 31 minutter, men Jakub Blaszczykowski utlignet fem minutter før pause.

- Jeg ville være gal om jeg ikke var tilfreds med uavgjort. Det var en svært vanskelig kamp, sa Dortmund-trener Jürgen Klopp etter at Dortmund spilte sin 30. strake kamp uten tap. Hamburgs rekord er bare seks kamper unna.

Nürnberg og Schalke er de to siste lagene med fire poeng. Sistnevnte slo til med 3-1 hjemme mot Augsburg. Scoringer av Kyriakos Papadopoulos, Jermaine Jones og Klaas-Jan Huntelaar ga Gelsenkirchen-klubben en fortjent seier.

Hamburg-tap Per Ciljan Skjelbred var ubenyttet reserve for Hamburg i 0-2-tapet borte mot Werder Bremen. Aaron Hunt bommet fra straffemerket i første omgang, men var sikker da han fikk prøve på nytt i det 51. minutt. Senere doblet Nils Petersen ledelsen.

Rosenborgs europaligamotstander Leverkusen slo Freiburg 2-0. Gonzalo Castro scoret et tidlig mål for vertene, mens Philipp Wollscheid (54.) gjorde det andre.

Bayern München og Wolfsburg kan søndag gjøre Eintracht Frankfurt selskap i toppen av tabellen om det blir seier mot henholdsvis Stuttgart og Hannover.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media