- Dempsey brakk Terrys kinnbein

Chelsea-kapteinen trolig langtidsskadd.

(Dagbladet.no) Chelsea hadde en svart ettermiddag hjemme på Stamford Bridge i dag, og det hjalp absolutt ikke at kaptein John Terry måtte gi seg med skade tidlig i andre omgang.

I kveld ble det klart at Terry skal opereres for et brukket kinnbein i morgen tidlig, og at stopperen kan være satt ut av spill i opptil seks uker framover.

Det er dårlig nyheter både for et Chelsea som sliter – og for et engelsk landslag med viktige EM-kvalikkamper neste måned.

Og det er Fulhams Clint Dempseys skyld, mener Chelsea-leiren.

– Jeg så ikke duellen så godt, men spillerne sier det var en albue, sier Chelsea-manager Avram Grant ifølge BreakingNews.

- Sånt skjer

Terry ble liggende etter en duell med Dempsey i første omgang, men fortsatte å spille til han måtte gi seg noen minutter etter pause.

Fulham-manager Lawrie Sanchez avviser at amerikaneren kan ha gjort noe med vilje.

MÅ OPERERES: John Terry skal opereres i morgen tidlig, og mister trolig Englands EM-kvalikkamper mot Estland og Russland neste måned. Foto: ALASTAIR GRANT/AP/SCANPIX
MÅ OPERERES: John Terry skal opereres i morgen tidlig, og mister trolig Englands EM-kvalikkamper mot Estland og Russland neste måned. Foto: ALASTAIR GRANT/AP/SCANPIX Vis mer

– Clint er en sterk spiller, og det er Terry også. Sånt skjer i fotball når to store karer støter på hverandre. Jeg er sikker på at det ikke var noe ondsinnet, Clint er ikke den typen, sier Sanchez.

Fansen buet

Chelsea stanget mot Fulham-forsvaret hele kampen gjennom, men kunne fort tapt med ti mann mot slutten, da bortelaget fikk et par store sjanser.

Etter kampen buet fansen laget i garderoben, ispedd et par høylydte Mourinho-sanger.

Det gikk ikke inn på Avram Grant.

– Vi var ikke på vårt beste i dag, men jeg tror på spillerne, og på framgang. Mesteparten av fansen støtter oss, og jeg ville blitt overrasket om de ikke sang Mourinhos navn. Vi må respektere det, sier Grant.

- Dempsey brakk Terrys kinnbein
GA SEG: Terry prøvde å fortsette etter duellen, men måtte til slutt gi seg noen minutter etter hvilen.
- SYNDEREN: Clint Dempsey, her i duell med Steve Sidwell, får skylden for at John Terry må opereres og blir satt på sidelinjen framover.