Dempsey ikke fornøyd etter tap i debuten

Skuffende start.

Misfornøyd:  Det ble ikke seier for FK Haugesund og Mark Dempsey i engelskmannens første hjemmekamp som hovedtrener. Det var han lite fornøyd med.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Misfornøyd: Det ble ikke seier for FK Haugesund og Mark Dempsey i engelskmannens første hjemmekamp som hovedtrener. Det var han lite fornøyd med. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

HAUGESUND (Dagbladet:) Mark Dempsey blir formelt FK Haugesunds nye hovedtrener ved nyttår. Etter fra avtroppende trener Jostein Grindhaug fikk engelskmannen likevel overta skuta forrige serierunde. 

Hjemmedebuten endte med 1-0-tap for Vålerenga. Det likte han ikke.

- Jeg er ikke fornøyd med prestasjonen vår. Det er visse aspekter jeg er fornøyd med i første omgang, men jeg er misfornøyd med kampen sett under ett, sier den tidliger Cardiff-assistenten. 

 - Vi var naive Dempsey er spesielt kritisk til måten laget hans fremsto på i andre omgang.

- Vi hadde en mulighet til å satse alt fremover, men vi var naive i måten vi tenkte på i inngangen til omgangen. Vi snakket om det i garderoben etter kampen, og jeg er sikker på at vi vil forbedre oss i fremtiden.

Roser midtstopperne Den nye treneren forteller at han er fornøyd med hvordan de tre midstopperne hans har respondert på overgangen til 3-5-2 formasjonen han foretrekker.

- Jeg er veldig fornøyd med midtstopperne mine. I dag sto det verre til med vingbackene våre, iallefall i angrep. Systemet vårt er ikke lett, spesielt ikke når spillerne kommer fra å spille 4-4-2.

- Vil ta tid Omstillingen til en ny, ballbesittende spillestil kan bli vanskelig for FK Haugesund. Det tar Mark Dempsey med knusende ro.

- Prosessen med å tilpasse og venne seg til en ny spillestil vil selvfølgelig ta tid. Jeg vet ikke om alle spillerne er kapable til å spille min type fotball, men det vil vise seg.

- Vi har to kamper igjen, i tillegg til førsesongen.  Jeg er ikke dum. Om vi ikke får det til å stemme, kan ting alltid endres, avslutter han.