KOMET: Jordan Spieth har hatt et fenomenalt år så langt, og karrieren kan nå nye høyder under British Open. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix
KOMET: Jordan Spieth har hatt et fenomenalt år så langt, og karrieren kan nå nye høyder under British Open. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB ScanpixVis mer

Den 21 år gamle golfkometen vil ikke sammenlignes med Woods

- Urettferdig.

Golfkometen Jordan Spieth mener at den uunngåelige sammenligningen med legenden Tiger Woods er urettferdig.

Det sa 21-åringen fra Texas vant US Masters i april ble han den yngste til å gjøre det siden Tiger Woods. Sist måned fulgte Spieth opp med å vinne US Open. Likevel mener det Spieth at det er altfor tidlig å dra sammenligningen med Tiger Woods.

- De parallellene som er dratt mellom Tiger og meg er urettferdige. Det er for tidlig å sammenligne oss. Jeg når prøver å gjøre det så pleier jeg bare å ignorere det, sier verdenseneren.

• Les også: På vei mot en historisk bragd bærer golf-fenomenet på en spesiell familiehistorie

Woods har hatt noen svært dårlige sportslige måneder bak seg og går inn til årets tredje Majorturneringen, på St. Andrews i Skottland som ranket som nummer 241 i verden.

Det gjør ikke Spieth mindre imponert over det 39 år gamle Woods har oppnådd i løpet av karrieren. Den har blant annet gitt ham 14 Major-seirer.

- Det er utrolig det han har oppnådd, for jeg vet hvor vanskelig det er.

(NTB)