- Den berømte Anfield-støtten har vært fraværende siden jeg kom hit

Hodgson klager på Liverpool-fansen.

DYSTERT: Roy Hodgson ser mer og mer ut som en plaget mann, både på Liverpool-benken og når han må forklare nye og ydmykende tap. Her Adidas-arm nummer tre fra høyre.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
DYSTERT: Roy Hodgson ser mer og mer ut som en plaget mann, både på Liverpool-benken og når han må forklare nye og ydmykende tap. Her Adidas-arm nummer tre fra høyre.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Hodgson for England» var det sarkastiske ropet som blandet seg med spredt buing på Anfield da det ble mer og mer tydelig for hjemmepublikummet at poengene kom til å glippe mot Wolverhampton i går kveld.

0-1-tap for Premier Leagues dårligste bortelag var ikke det Liverpool-tilhengerne trengte for å fornye optimismen på vei inn i 2011, og manager Roy Hodgson er nå en mer presset mann enn noensinne.

Etter kampen beklaget Hodgson prestasjonen overfor de trofaste på Anfield.

Men han gjorde det også klart at han ikke er fornøyd med støtten fra folket på Merseyside.

- Den berømte Anfield-støtten har vært fraværende siden jeg kom hit, sier Hodgson, ifølge Guardian.

- Det var trøbbel med de forrige eierne, og det var det faktum at Kenny (Dalglish) var så populær, men at jobben likevel ble gitt til meg. Jeg har vært nødt til å leve med det, sier 63-åringen.

Roy Hodgson på etterlyser nå mer hjelp fra sine egne.

- Jeg håper «fansen» kan bli litt mer «supportere», for vi trenger støtten, sier han.

- Vi taper ikke kamper med vilje. Du har sett disse spillerne før, men de spiller ikke som de har gjort, og jeg syns det er på tide at fansen virkelig hjelper til, de også. Det er ikke mangel på innsats som gjør at vi ikke vinner. Kanskje mangler vi kvalitet og selvtillt, men denne negativiteten hjelper ikke, sier Hodgson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer