<strong>EGEN KLASSE:</strong>  Stevenson var i en klasse for seg selv, og ble da også den store helten i hjemlandet Cuba. Foto: AFP PHOTO / NTB SCANPIX
EGEN KLASSE: Stevenson var i en klasse for seg selv, og ble da også den store helten i hjemlandet Cuba. Foto: AFP PHOTO / NTB SCANPIX Vis mer

Den beste amatørbokseren verden har sett het Teófilo Stevenson

Han som takket nei til Muhammad Ali.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAVANA (Dagbladet): - Dere kan ikke komme inn her nå, men betaler dere 500 kroner kan det ordnes, sier ei eldre dame til oss.

Vi er utenfor en av Havanas eldste bokseklubber, «Gimnasio de boxeo Rafael Trejo», oppkalt etter en ung jusstudent som ble drept da han protesterte mot diktaturet på 1930-tallet.

Det er lørdag ettermiddag og i gata står det et par gutter som har svettet inne i den åpne bakgården, gradestokken viser pluss 23.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer