Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den brasilianske fotballegenden (48) fant lykken med datterens venninne (19)

Vant VM-gull i 1994.

NY KJÆRESTE: Den brasilianske fotballegenden Romario (48) har funnet lykken med datterens venninne, Dixie (19). Foto: AP Photo/Victor R. Caivano
NY KJÆRESTE: Den brasilianske fotballegenden Romario (48) har funnet lykken med datterens venninne, Dixie (19). Foto: AP Photo/Victor R. Caivano Vis mer

(Dagbladet): Brasilianske Romario, som i sin tid bøttet inn mål for det brasilianske landslaget, har blitt 48 år.

Nå vekker hans nye kjæreste oppsikt. Han har nemlig blitt sammen med Dixie Pratt (19), skriver spanske Mundo Deportivo, som siterer brasilianske medier. Ifølge avisa Globo er Pratt en amerikansk artist, bosatt i Brasil.

Romario skal ha tre havarerte ekteskap bak seg, men har altså nå funnet lykken på ny. Ifølge avisa er Pratt venninne med en av Romarios døtre.

På sin Instagram-konto har brasilianeren lagt ut bilder fra en ferietur på Aruba, der han og 19-åringen feiret nyttår sammen med familien.

Respektabel karriere Romario var en del av det brasilianske laget som vant VM-gull i 1994. Samme år vant han gullballen som årets beste fotballspiller. Først året etter kom altså hans nye kjæreste til verden.

I sin karriere var han blant annet i Barcelona og PSV Eindhoven. Han er den brasilianeren som har scoret tredje mest på landslaget, med 55 mål på 70 landskamper. Han har scoret mer enn 1000 mål i karrieren. I høst ble han senator i Rio de Janeiro.

...e por aqui em Aruba... @dixiepratt

Uma foto publicada por Romário Faria (@romariofaria) em

Han er høyt respektert på fotballbanen, men det er ikke første gang Romarios kvinnerelasjoner vekker oppsikt. Romario skapte også reaksjoner da han for to år siden hevdet at Lionel Messi hadde aspbergers syndrom på sin Twitter-konto.

For øvrig har Romarios sønn, Romarinho, også gjort seg bemerket på fotballbanen.

Lik Dagbladet Sporten på Facebook.