MISFORNØYD:  RBK-trener Erik Hamren var ikke nådig i kritikken av spillerne sine etter 3-3 mot Start hjemme på Lerkendal.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
MISFORNØYD: RBK-trener Erik Hamren var ikke nådig i kritikken av spillerne sine etter 3-3 mot Start hjemme på Lerkendal. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

- Den dårligste defensive kampen på ett år

Erik Hamrén skjønner ikke hva spillerne prøvde på.

||| LERKENDAL (Dagbladet): Det var en frustrert Rosenborg-trener som møtte pressen etter gårsdagens scoringskavalkade i Trondheim.

Erik Hamrén kunne ikke annet enn å riste på skuldrene over eget lags forsvarsspill.

- Jeg er veldig misfornøyd med mye i dag. Jeg vet ikke hva spillerne prøvde på, men det så veldig rart ut utpå der.

Den svenske suksesstreneren hadde vanskelig for å forstå akkurat hva som gikk galt og var ikke nådig i kritikken av spillerne sine.

- Dette er den dårligste defensive kampen vi har spilt på minst ett år. Vi har vært veldige stabile over lang tid nå så jeg må innrømme at dette overrasket meg veldig. Heldigvis har Trond Olsen nese for mål og det redder oss.

Tørum ikke imponert
Trenerkollega Knut Tørum var heller ikke videre imponert over det hans tidligere arbeidsgiver presterte. Igjen ser det ut til at det blir lagt merke til at Rosenborg har valgt luftveien som sitt største våpen.

Heller ikke comeback-kid Årst var spesielt imponert over dette.

- Vi innbyr til at Rosenborg skal slå mye langt og det gjør de. Samtidig så er det ikke alle som har sin styrke i å være kreativ og det å slå langt mot Iversen og Prica kan nok ha vært lurt, men fra et fotballfaglig ståsted vil jeg ikke si det er rett av Rosenborg å spille sånn, sa Tørum, mens Årst stilte seg bak påstanden.

- Rosenborg spiller veldig mye langt — det er vi som tør å spille fotball i dag.

Irritert Årst
Årst kunne være noe så sjelden som smått misfornøyd med ett poeng etter en visitt på Lerkendal.

- Jeg irriterer meg over at vi ikke klarer å sette prikken over i?en.  Begge lag kunne ha scoret flere, men hvis vi hadde vært litt mer presise kunne det bikket vår vei. Vi var effektiv lenge, men der vi i fjor var ekstremt effektiv det siste kvarteret feilet vi i dag. På tross av dette er jeg stolt av fighten til gutta.

Fighten holdt til ett poeng til hvert av lagene som begge dermed står med fire poeng før møtene med henholdsvis Vålerenga og Molde, kommende helg.