Den deilige dagen derpå

ASKER: Landslagssjef Nils Johan Semb våknet opp med et smil om munnen i går, til tross for elendig med søvn.

Jubelkampen mot Romania ville ikke ut av hodet da Semb la seg på puta seint lørdag kveld. Å telle sauer for å innhente søvnen var aldri på tale.

Sovner fort i kveld

- Egentlig var det helt greit å bare ligge i senga uten å få sove. Da fikk jeg kjenne ekstra lenge på den gode følelsen av å vinne. Da får det heller være at jeg er sliten i dag. Jeg er trøtt, men på en god måte. Jeg kommer nok til å sovne fort i kveld, sa Nils Johan Semb til Dagbladet etter gårsdagens reservetrening i Asker.

Men trøttheten var ikke verre enn at han løp rundt som ballhenter og tok en runde med både sit-ups og armhevninger. Ellers sto han taus på sidelinja og iakttok den vel timelange treningen, som i går var under Harald Aabrekks ledelse.

Kanskje var det keeperduellen mellom Erik Holtan og Frode Olsen han tenkte på?

- Hvis det viser seg at Thomas Myhre er uaktuell mot Bosnia, får vi evaluere hvem som er best av de to andre. Jeg kan ikke si mer enn det, sier Semb.

Hvem av Ronny Johnsen og Claus Lundekvam som spiller stopper sammen med Henning Berg mot Bosnia, kunne han heller ikke svare på.

- Det blir for tidlig å si noe om det nå, sa han bare.

Den beste

Landslagssjefen rangerer seieren over Romania like høyt dagen derpå som han gjorde det etter kampslutt.

- Jeg står fremdeles på at dette er en av de beste bortekampene Norge noensinne har gjort.

- Hvordan skal dere klare å nullstille dere foran Bosnia-møtet etter Romania-triumfen?

- Vi skal bruke dagen i dag og mandag til restitusjon og hvile, slik at vi er best mulig forberedt til onsdag. Vi skal uten problemer klare å nullstille oss. Så får vi bare håpe at folket klarer å gjøre det samme, sier Nils Johan Semb.

Han tar på ingen måte lett på onsdagens oppgjør på Ullevaal.- Det blir en ny jevn og vanskelig kamp. Vi skal i alle fall gå ut med et voldsomt trøkk. Det blir uhyre viktig å score det første målet, for det er ofte det som blir avgjørende for kampresultater i dag.

PERLEHUMØR: Selv om det ble lite søvn på Nils Johan Semb, var landslagssjefen i perlehumør på flyplassen i Bucuresti før avreise til Norge. Målscorer Steffen Iversens var ikke i dårligere humør.