Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den doble OL-mesteren melder seg skadefri før hoppuka

- Jeg stiller i hoppuken, sier Stoch.

SKADEFRI: Kamil Stoch vant to gull i Vinter-OL i Sotsji, men så ble han skadet foran denne sesongen. I dag skriver han på sin Facebook-konto at han kommer til å delta i hoppuka etter nyttår. Foto: AFP PHOTO / ANTONIN THUILLIER
SKADEFRI: Kamil Stoch vant to gull i Vinter-OL i Sotsji, men så ble han skadet foran denne sesongen. I dag skriver han på sin Facebook-konto at han kommer til å delta i hoppuka etter nyttår. Foto: AFP PHOTO / ANTONIN THUILLIER Vis mer

Den doble olympiske mesteren Kamil Stoch er kvitt ankelskaden og meldes klar for å stille i Hoppuken som starter i Oberstdorf søndag.

Det internasjonale skiforbundet (FIS) melder at Stoch gjorde unna sine første treningshopp etter skaden onsdag.

Han gjorde unna noen hopp i bakken i Wisla hjemme i Polen, og etter at treningsøkta var over, meldte han følgende på facebookkontoen sin:

— Jeg stiller i Hoppuken. Det er det ingen tvil om.

Han ble verdensmester i 2013 og vant to OL-gull i Sotsji sist vinter. Han skadet ankelen like før sesongstarten i november og måtte gjennom en operasjon, men operasjonen var vellykket, og nå er han klar for å konkurrere igjen.

Hoppuken starter i tyske Oberstdorf søndag. Den varer til 6. januar da det er avslutning i Bischofshofen i Østerrike. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media