- Den eneste som kan si nei til Premier League

Ekspertene om Solskjærs valgmuligheter. Se nye «Stang inn».

(Dagbladet): På nasjonaldagen kom nyheten. En av norsk fotballs største sønner, Ole Gunnar Solskjær, kan igjen være på vei bort fra Norge.

Det vil være et tap for Tippeligaen.

Men samtidig en seier for norsk fotball, som har gått i fiskebein i motbakke de siste åra.

Det er fortsatt uklart hva Solskjær velger - eller for den saks skyld, får mulighet til å velge. Aston Villa er interessert, men de har ikke sagt at Solskjær er førstevalget. Og hva vil i så fall kristiansunderen gjøre?

- Jeg ville vise respekt for en av de store klubbene i Premier League, sier Solskjær om fredagens møte i Birmingham, uten å avsløre noe som helst om hva han tenker.

Hjemme i Norge er MFK-investor Kjell Inge Røkke og hans Aker rasende. I en pressemelding sier Røkke at Solskjærs Villa-flørt er «uforenelig med MFK-fellesskapet».

Hos Gunnhild Toldnes i «Stang inn» er dette et tema, i et program hvor Champions League-finalen selvfølgelig er hovedfokuset.

Bayern München møter Chelsea i kveld. Verdens feiteste klubbpokal står på spill. Tyskland mot England. Det blir en klassiker, og programgjestene Jan Åge Fjørtoft og Arild Stavrum sparer ikke på kruttet i oppladningen.

Dersom du bare vil høre panelets syn på Solskjær-situasjonen, spol fram i sendingen øverst i denne saken.