Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Den er banal, utrolig pompøs og viser et trashy mannsideal

Zlatan får kritikk for reklamefilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Volvo fikk mye oppmerksomhet rundtreklamefilmen med Jean-Claude van Damme nylig. Nå har den svenske bilfabrikken skapt en ny snakkis - ved hjelp av Zlatan Ibrahimovic.

Han er nemlig hovedperson i en ny reklamefilm med tittelen «Made by Sweden», og musikken vil nok også vekke oppmerksomhet.  Zlatan synger en «ny versjon» av den svenske nasjonalsangen «Du gamla, du fria», mens han bader i isvann, trener, jakter i villmarken kjører bil og generelt løper rundt i macho stil.

Trashy Reklamefilmen er blitt en hit, og allerede sett over to millioner ganger på det store Internett. Og da følger det selvfølgelig med både skryt og skjenn.

Anders K Gustafsson, nyhetsredaktør i Dalarnas Tidning, er en av dem som kommer med kritikk til Zlatan Ibrahimovic.

I sin spalte, som er gjengitt i Expressen, fyrer han løs:

- Den er banal, utrolig pompøs og viser et  trashy mannsideal. Det kan ha vært den teiteste tingen jeg har sett, noensinne. Hvilket antiklimaks, sier Gustafsson.

Hyller Sverige Zlatan Ibrahimovic tar seg ikke nær av kritikken.

Han er bare opptatt av å hylle Sverige.

- Jeg ville jobbe med Sverige og vise den svenske villmarken. Jeg er utrolig stolt over resultatet, det er min hyllest til Sverige. Jeg får gåsehud hver gang jeg ser den, Zlatan til sin app, Zlatan Unnplugged.

Hele Norges coronakart