- Den er ikke så stygg som jeg fryktet

Se Liverpools nye tredjedrakt.

NY TREDJEDRAKT: Liverpool har lansert ny tredjedrakt. Her er Luis Suarez modell. For noen uker siden ble det spekulert i om drakta til høyre var Liverpools nye trøye. Foto: Liverpool FC
NY TREDJEDRAKT: Liverpool har lansert ny tredjedrakt. Her er Luis Suarez modell. For noen uker siden ble det spekulert i om drakta til høyre var Liverpools nye trøye. Foto: Liverpool FCVis mer

(Dagbladet): For noen uker siden florerte det av bilder på sosiale medier av det som angivelig skulle være Liverpools nye tredjedrakt. Drakta var lilla, grå og oransje.

I dag har Liverpool på sin hjemmeside lagt ut bilder og bekreftet klubbens nye draktvalg. Fargene er de samme, men fordelt annerledes på trøya enn på bildet som ble spredt på internett.

- Jeg synes den er stilig, og ikke så stygg som jeg fryktet. Det er kanskje litt for mye blåfarge til å være en Liverpool-trøye, men laget spiller neppe mange kamper i denne drakta, sier Pål Christian Møller, leder i Liverpools norske supporterklubb, til Dagbladet.

- Er du lettet over at det ikke ble den mer lilla varianten?

- Jo, du kan si det. Det var tydeligvis noen som hadde lekt litt mye med Photoshop, sier Møller.

Liverpool har hatt Adidas som draktsponsor, men nå er det amerikanske Warrior som er Liverpools merke.

- Det er spennende med nye drakter, og jeg synes spesielt den nye røde hjemmedrakta er ren og fin. En klassisk Liverpool-trøye, sier Møller.

TV 2-kommentator Kasper Wikestad trodde det var en spøk da han så utkastet av den falske drakta tidligere i sommer.

- Det er litt vanskelig å ta dette seriøst. Hadde denne drakta hengt i klubbsjappa i Liverpool, kunne jeg fort droppet å kjøpe den, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad til Dagbladet tidligere i sommer.

GERRARD: Her er Liverpool-kaptein Steven Gerrard i lagets nye tredjedrakt. Foto: Liverpool FC
GERRARD: Her er Liverpool-kaptein Steven Gerrard i lagets nye tredjedrakt. Foto: Liverpool FC Vis mer