Den falne storklubben Rangers med nytt ydmykende tap

- Jeg er enormt skuffet.

TØFF SESONG:  For Rangers. Foto: NTB Scanpix
TØFF SESONG: For Rangers. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En turbulent uke for den falne storklubben Rangers ble avsluttet med et ydmykende 0-4-tap for Hibernian lørdag.

Klubblegenden Ally McCoist ble skjøvet ut fra managerstolen rett før jul, og et stormfullt årsmøte kastet ny tvil over den økonomisk hardt pressede Glasgow-klubbens framtid. Lørdag fikk McCoists etterfølger Kenny McDowall en katastrofal start i jobben.

David Gray ga hjemmelaget ledelsen i det 8. minutt, og fire minutter senere doblet Jason Cummings ledelsen. Scott Robertson og Liam Craig økte hver sin gang da Hibs tok sin største seier over Rangers siden 1912.

Det femte tapet på 17 kamper i mesterskapsserien gjør at Rangers nesten kan avskrive håpet om å ta igjen det suverene lederlaget Hearts i kampen om den automatiske opprykksplassen.

- Jeg er enormt skuffet, særlig på vegne av våre tilhengere på tribunen. Det beste laget vant i dag, og jeg har ingen unnskyldning, sa McDowell.

Hibernian har hatt en blandet sesong så langt, men laget har slått Rangers hjemme og borte og er på 3.-plass bare fire poeng bak Glasgow-laget.

- Det blir ikke mye bedre enn det vi viste i fjor. Vi dominerte over hele banen fra begynnelse til slutt, og gutta fortjener all ære, sa Hibs-manager Alan Stubbs etter lagets tredje strake seier.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer