Den fantastiske snuoperasjonen

(Besiktas-Vålerenga 3-3. Sammenlagt 4-3 til Vålerenga)Køen utenfor Vålerenga-supporternes stamsted Bohemen var i kveld lang etter at Oslo-laget nå er klare for kvartfinalen i cupvinnercupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HYLLES: Vålerenga-trener Lars Tjærnås ble hyllet av spillerne i Tyrkia i kveld.

LYKKELIG MANN: Enga-supporter Daniel Trøen (22) klarte knapt å snakke i kveld: - Ubeskrivelig. Klanen til Europa, jublet Daniel.

STAPPFULLT: Klanens utested Bohemen var i dag stappfullt av overlykkelige supportere.

Jubelen på Bohemen var skyhøy. For hvem hadde vel trodd at Vålerenga skulle klare å kvalifisere seg videre i cupen da laget lå under med 3-0 ved pause. Men Vålerenga-spillerne nektet å gi seg, og laget snudde 0-3 til 3-3 på ni minutter!- Dette har jeg aldri vært med på før, sa en henrykt Drillo etter kampen.Vålerenga-supporterne på Bohemen var ikke mindre glade enn suksess-trener Drillo. - Jeg skjønner ingenting. Dette er noe jeg aldri hadde drømt om. Helt vanvittig. Ubeskrivelig! Jeg klarer ikke å snakke, sier en rørt Daniel Trøen (22) til Dagbladet :på nettet i kveld. Iført Vålerenga-drakt, et svett fjes og et kjempesmil stod 22-årige Daniel Trøen foran TV-skjermen som viste at Vålerenga nå er klare for kvartfinalen i cupvinnercupen.Bare Brann har de siste årene nådd like langt som Vålerenga i cupvinnercupen. Bergenserne ble slått ut i kvartfinalen mot Liverpool for to sesonger siden.

LYKKELIG MANN: Enga-supporter Daniel Trøen (22) klarte knapt å snakke i kveld: - Ubeskrivelig. Klanen til Europa, jublet Daniel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer