Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den frekke manøveren som selv Messi måtte flire av

- Herlig variant, mener Viasat-ekspert Morten Langli.

FREKK VARIANT: Marcelo Brozovic stopper Luis Suarez effektivt. Foto: Viasat
FREKK VARIANT: Marcelo Brozovic stopper Luis Suarez effektivt. Foto: Viasat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona - Inter 2-0 (1-0)

Barcelona har kommandoen i Champions Leagues gruppe B, etter seier over Inter i går kveld. Spanjolene står dermed med full pott og 10-2 i målforskjell etter tre spilte kamper.

Men det var et frispark etter 65 minutter som vekket mest oppsikt på Camp Nou i går. Luis Suarez, som forøvrig noterte seg for en assist til Rafinha på det første målet, gjorde seg klar til å ta frisparket fra rundt 17 meter.

I det uruguayaneren skjøt, kastet Inters Marcelo Brozovics seg inn bak muren og la seg ned bak sine lagkamerater. Samtidig føk ballen inn under hoppende spillere i muren og rett i ryggen på Brozovic, som tydeligvis hadde lest hvor Suarez kom til å skyte.

Se den spesielle situasjonen her:

Uten midtbanespillerens oppofrelse, ville kanskje Inter-keeperen blitt satt ut av spill.

- Herlig variant da! Når de legger en mann under muren. Se på den, sa Viasat-ekspert Morten Langli, før han henvendte seg til Danmarks landslagsjef Åge Hareide:

- Du kan den med til det danske landslaget, Åge.

- Har aldri sett den før altså, svarte Åge Hareide i Viasat-studio.

En som også måtte dra på smilebåndet var Lionel Messi, som satt på tribunen med sin sønn etter at angriperen nylig pådro seg en skade. Normalt ville nok argentineren selv tatt frisparket.

Jordi Alba fastsatte sluttresultatet til 2-0 for Barcelona sju minutter før slutt. Her kan du se høydepunktene fra kampen:

BARCA SLO INTER: Se scoringene her. Video: Viasat

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!