HENGER I:  Tiger Woods er på en delt åttendeplass før den siste runden i US Masters. Etter en 70-runde lørdag, er han ennå i kampen om den grønne jakka i den prestisjetunge turneringen. Foto:  AFP PHOTO / Jewel Samad / NTB Scanpix
HENGER I: Tiger Woods er på en delt åttendeplass før den siste runden i US Masters. Etter en 70-runde lørdag, er han ennå i kampen om den grønne jakka i den prestisjetunge turneringen. Foto: AFP PHOTO / Jewel Samad / NTB ScanpixVis mer

Den grønne jakke innen rekkevidde for Tiger

US Masters avgjøres i dag.

Tiger Woods henger med i kampen om seieren i US Masters. Med 70-runde lørdag er det muligheter for å se golfkongen i grønn jakke etter søndagens sisterunde.

Woods ble ilagt to slag i straff etter en ukorrekt dropp på fredagens runde. Amerikaneren sto i fare for å bli diskvalifisert, men slapp med slagstraffen.

To under par på lørdagens runde gjør at Woods ligger på en foreløpig åttendeplass, tre under par totalt. Det holder til delt åttendeplass. Han har vunnet 14 majortitler i karrieren.

Australske Jason Day leder. Han har brukt sju slag under par, men har ikke spilt ferdig sin runde lørdag. Samme score har Brandt Snedeker fra USA. Han har gjort ferdig 16 av 18 hull på 3. runde. Day har igjen fire hull.

Mange reagerte på at Tiger Woods ikke ble diskvalifisert. En av dem er PGA-spilleren Kyle Thompson. Han skrev følgende på Twitter:

«Jeg antar at Tiger er STØRRE enn golfsporten. Alle andre ville blitt disket. De må vel sørge for å holde seertallene oppe?».