NY HOVEDROLLE?: Liverpools Luis Suarez er i god form, men havnet i fokus etter et hands-mål mot Mansfield Town forrige helg. Nå håper United-manager Alex Ferguson at han slipper kontroversielle situasjoner når United og Liverpool møtes i morgen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
NY HOVEDROLLE?: Liverpools Luis Suarez er i god form, men havnet i fokus etter et hands-mål mot Mansfield Town forrige helg. Nå håper United-manager Alex Ferguson at han slipper kontroversielle situasjoner når United og Liverpool møtes i morgen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

- Den gutten forfølges av kontroversielle situasjoner

Ferguson ber dommer Webb passe på Suarez.

(Dagbladet): I morgen møtes Manchester United og Liverpool på Old Trafford. Begge lagene har vunnet de to siste seriekampene - og mye fokus rettet mot superspissene Robin van Persie og Luis Suarez.

Dommer Howard Webb leder oppgjøret, og Webb havnet i fokus da han dømte lagene i januar 2011. Nå kommer United-manager Alex Ferguson med et stikk mot Liverpools toppsorer, etter at Suarez brukte hånda før han scoret i cupkamp forrige helg.

- For å være ærlig, jeg så ikke kampen, men den gutten forfølges av kontroversielle situasjoner. Jeg vet ikke om han liker det eller ikke, men det er noe jeg håper vi slipper på søndag (i morgen), sier Ferguson ifølge Daily Mail.

- Jeg håper vi slipper å lide fra noen av avgjørelsene som har gått hans vei. Vi vil ha en fin fotballkamp, sier Ferguson.

Dommer Webb ble upopulær blant Liverpool-supporterne etter én utvisning og straffespark da United vant 1-0 i en FA cup-kamp mellom lagene for to år siden.

- Han er en dommer som ikke er populær blant Liverpool-fansen, men jeg vil heller ha fokus på vårt eget spill. Jeg vet at mange supportere ikke liker at Webb skal dømme kampen, men det er jo ikke noe vi får gjort noe med. Jeg tror vi klarer poeng, saPål Christian Møller, leder i Liverpools norske supporterklubb, til Dagbladet tidligere i uka.