Den kamerunske landslagsspilleren ble drept av en skarp takstein

Kastet av eget lags supportere.

TRAGISK: I dag kom meldingen fra Algeries idrettsminister om at det var en bit av en takstein som ble kastet på landslagsspilleren. - Den aktuelle gjenstanden er en bit av en takstein med skarpe kanter, og det ligger mange slike rett utenfor stadion, sa Mohamed Tahmi til lokale medier ifølge NTB.Foto: REUTERS/LOUAFI LARBI/NTB SCANPIX
TRAGISK: I dag kom meldingen fra Algeries idrettsminister om at det var en bit av en takstein som ble kastet på landslagsspilleren. - Den aktuelle gjenstanden er en bit av en takstein med skarpe kanter, og det ligger mange slike rett utenfor stadion, sa Mohamed Tahmi til lokale medier ifølge NTB.Foto: REUTERS/LOUAFI LARBI/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Den kamerunske spissen Albert Ebossé (24) døde kort tid etter å ha blitt truffet i hodet av en gjenstand kastet fra tribunen under en algerisk seriekamp mellom hans klubb JS Kabylie og USM Alger den 23. august.

Etter 1-2-tapet kastet skuffede og sinte tilskuere gjenstander mot Kabylie-spillerne da de var på vei mot garderoben.

I dag kom meldingen fra Algeries idrettsminister om at det var en bit av en takstein som ble kastet på landslagsspilleren.

- Den aktuelle gjenstanden er en bit av en takstein med skarpe kanter, og det ligger mange slike rett utenfor stadion, sa Mohamed Tahmi til lokale medier ifølge NTB.

All fotball i landet ble midlertidig stoppet etter den tragiske hendelsen, og laget til avdøde Ebossé får ikke spille flere hjemmekamper før etterforskningen er avsluttet.

- Vi sende våre dypeste kondolanser til Ebossés familie og etterlatte. Denne forferdelige nyheten er trist for fotballen og for vår nasjon, skrev motstanderlaget USM Alger i en pressemelding.

Ebossé ble forrige sesong toppscorer i den algeriske ligaen med 17 mål.