Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Den kommer til å se bedre ut på meg enn på deg

Ronaldos svar på Zlatans bursdagsgave.

BURSDAGSGAVE: På Zlatan Ibrahimovic' offisielle Twitter-konto er dette bildet av en trøye i innpakningspapir ledsaget av en gratulasjon til Cristiano Ronaldo, som fylte 29 år i dag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB Scanpix og Zlatan Ibrahimovic/Twitter
BURSDAGSGAVE: På Zlatan Ibrahimovic' offisielle Twitter-konto er dette bildet av en trøye i innpakningspapir ledsaget av en gratulasjon til Cristiano Ronaldo, som fylte 29 år i dag. Foto: Jonathan Nackstrand, AFP / NTB Scanpix og Zlatan Ibrahimovic/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo fyllte 29 år i dag, og brukte mye av dagen - både før og etter storseieren mot byrivalen Atletico - på å takke for gratulasjoner fra fjern og nær via Twitter.

En av gratulantene var Zlatan Ibrahimovic - eventuelt en av dem som styrer businessen til svensken. For mens Ronaldo gjerne framstår nokså personlig og går i dialog med supportere på det sosiale mediet, brukes Zlatans offisielle konto mest i reklameøyemed.

De siste dagene har det dreid seg om det som tilsynelatende er en reaklamekampanje for Nike med slagordet «Dare to Zlatan».

Og seint i kveld ble det publisert et bilde av en hvit t-skjorte med dette budskapet påtrykt, halvveis pakket inn i gavepapir med Zlatan-mønster.

«Gratulerer med dagen, @Cristiano. Jeg har sendt deg det nye favorittantrekket ditt i posten,» heter det i meldingen som følger bildet.

Og Ronaldo var ganske kjapp med å svare:

«Takk for bursdagspresangen, @Ibra_official. Den vil imidlertid se bedre ut på meg enn på deg,» svarer Ronaldo.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!