Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den kontroversielle landslagssjefen langer ut mot alt og alle i ny bok

- Det er problemet.

KRITIKK: Frankrikes tidligere landslagstrener, Raymond Domenech, går hardt ut mot «oversetteren» José Mourinho. Foto: AFP PHOTO / RENE VAN BAKEL / NTB SCANPIX
KRITIKK: Frankrikes tidligere landslagstrener, Raymond Domenech, går hardt ut mot «oversetteren» José Mourinho. Foto: AFP PHOTO / RENE VAN BAKEL / NTB SCANPIX Vis mer

Frankrikes tidligere landslagstrener, Raymond Domenech, går hardt ut mot «oversetteren» José Mourinho.

I Domenechs bok håner franskmannen Mourinho for hans karrierestart i fotballen som oversetter.

- Det er problemet med oversettere: Det kommer en tid hvor de overbeviser seg selv om at de skrev teksten på egen hånd, skriver Domenech i boken.

Det er ikke bare Chelsea-treneren som får gjennomgå i Domenechs utgivelse.

Nicolas Anelka blir beskrevet som en «Dr. Jekyll og Mr. Hyde»-karakter - et uttrykk som ofte blir brukt om en person som viser to ulike sider av seg selv.

Franck Ribéry blir også omtalt i negative ordelag for sin oppførsel under VM i 2010 i Sør-Afrika. Under mesterskapet ble Anelka sendt hjem etter å ha skjelt ut Domenech, og Ribéry var en av flere spillere som streiket i protest mot hjemsendelsen.

Boken gis ut onsdag. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media