Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den kreftsyke gutten døde på vei til Messi

Rakk ikke å få oppfylt sitt livs drøm.

DØDE UNDERVEIS. Ni-årige Gabriel skulle få oppfylt sin største drøm. Han var på vei til å få møte sitt idol Lionel Messi. Men den kreftsyke gutten døde underveis fra Costa Rica til Barcelona. Foto: AFP.
DØDE UNDERVEIS. Ni-årige Gabriel skulle få oppfylt sin største drøm. Han var på vei til å få møte sitt idol Lionel Messi. Men den kreftsyke gutten døde underveis fra Costa Rica til Barcelona. Foto: AFP. Vis mer

(Dagbladet): Kreftsyke Gabriel skulle få oppleve sitt livs drøm.

Han var på vei til Barcelona fra sitt hjemland Costa Rica for å møte sitt store idol Lionel Messi. Den svært syke gutten orket å komme seg ut av sykehuset og om bord i flyet.

Men den ni-årige guttens krefter ebbet ut. Han døde underveis med familien ved sin side.

Dette skriver spanske Mundo Deportivo.

Invitert Gabriel var en av tre kreftsyke gutter fra Costa Rica som var invitert til Camp Nou for å se kampen mellom FC Barcelona og Villareal sist søndag.

Barcelona vant 3-2. Messi scoret et av målene.

Det var også arrangert et møte med klubbens superstjerner og spesielt deres felles helt Lionel Messi.

Men Gabriel nådde aldri fram. Han ble konstatert død ved mellomlandingen i Madrid.

Veldedighetsorganisasjonen Fundacion FC Barcelona hadde arrangert turen og inviterte de tre guttene som alle var rammet av kreft.

Forventningsfull - Dette er svært tragisk. Vi er dypt ulykkelige. Nå vil vi bistå foreldrene til Gabriel uansett hva det skal være, sier Pilar Guinovart, som er initiativtaker for å få de tre kreftsyke guttene til å oppleve sin store drøm.

Guinovar sier det er følelsesmessig svært tøft.

- Vi hadde forberedt alt. Men dessverre kunne ikke Gabriel komme. Han var veldig forventningsfull til å få treffe Messi, sier Guinovart til Mundo Deportivo.