Den lille havfrue

Siren Sundby (21) har alltid satt seg høye mål. Så trives hun også med å seile sin egen sjø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stem på klubben i ditt hjerte!

SON (Dagbladet): Hovedstaden er blitt ny base for Siren. Det er greiest slik, med all reisingen.

Men feiringen av OL-gullet ble lagt til Son. Det skulle feires med sambygdingene og klubben som har vært med på å legge grunnlaget: Soon Seilforening.

-  Klubben har virkelig satset på meg og organiserte det meste helt til jeg kom på landslagsnivå. Nå er det mitt ansvar å gi litt tilbake. Det er seilforeningen som har vært det naturlige samlingsstedet for meg i alle år. Det er her jeg har hatt trygghet, venner og familien min. Derfor har det vært helt uaktuelt å bytte klubb til for eksempel KNS i Oslo, hvor jeg kanskje kunne fått masse økonomisk støtte, sier Siren Sundby til Dagbladet.

Etter OL fattet styret i seilforeningen et hastevedtak om å utnevne olympiamesteren og klubbens store stjerne til æresmedlem. Det var ingen grunn til å vente helt til årsmøtet.

-  Det var morsomt at de valgte å gi meg en slik hedersbevisning på sparket, for det er en utmerkelse som henger veldig høyt i klubben. Jeg tror det bare er fire stykker eller noe sånt som er blitt æresmedlemmer siden klubben ble stiftet i 1919, sier Sundby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer