Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den lille maskoten blir oppløst i tårer når han må ta hånda til Arsenal-stjernen

Trist affære i Napoli.

TRØSTESLØS: Fra det øyeblikket den lille gutten må ta Mikel Arteta i hånden, strømmer tårene. Foto: REUTERS/Max Rossi og Viasat
TRØSTESLØS: Fra det øyeblikket den lille gutten må ta Mikel Arteta i hånden, strømmer tårene. Foto: REUTERS/Max Rossi og Viasat Vis mer

(Dagbladet): Onsdag kveld karret Arsenal seg videre fra gruppespillet i Champions League med et nødskrik etter at Napoli slo dem 2-0.

Hadde de røde fra London sluppet inn enda ett, hadde slutten på vise blitt europaligaen, og den store syndebukken ville vært Mikel Arteta.

Spanjolen ble nemlig utvist med et kvarter igjen på klokka, og hadde ingen god dag på jobben, men det var ett individ som hadde det enda verre. Maskoten Arteta hadde følge med ut på Stadio San Paolo.

Tårevått Den tårevåte forestillingen begynte allerede før lagene startet sin innmarsj, og fortsatte mens lagene tok oppstilling ute på gressmatta.

Mange ville kanskje trodd at dette ville være et av de lykkeligere øyeblikkene i livet til den lille gutten, men så var tydeligvis ikke tilfellet.

Om den gråtende gutten var et dårlig tegn for spanjolen vites ikke, men både han og Arsenal slapp fra heksegryta i Italia med avansementet i kofferten. Om enn bare med en hårsbredd.

Tøff kamp Det harde kampprogrammet fortsetter for «The Gunners» som allerede i morgen formiddag skal på besøk til Manchester City og Etihad. Ikke noe trivelig sted å reise til om dagen.

City har nemlig hatt sju hjemmekamper så langt i sesongen. Samtlige har endt med seier, og målforskjellen er smått avskrekkende 29-2. Det er et snitt på over fire scorede mål per kamp.

Det hører med til historien at Arsenal også er ligaens beste bortelag, men det er kanskje sesongens så langt hardeste nøtt som venter Arsene Wengers mannskap i morgen.

TIDLIG DUSJ: Mikel Arteta pådro seg to gule kort og ble sendt i dusjen av kampleder Viktor Kassai under oppgjøret mellom Arsenal og Napoli. Foto: AP Photo/Andrew Medichini
TIDLIG DUSJ: Mikel Arteta pådro seg to gule kort og ble sendt i dusjen av kampleder Viktor Kassai under oppgjøret mellom Arsenal og Napoli. Foto: AP Photo/Andrew Medichini Vis mer