Den lille store galoppstjerna

Norskfødt hoppe banket skandinavisk elite.

NY NORSK SUPERHEST. Den norske hoppa Theatrical Award og jockey Carlos Lopez sjokkerte med å slå hele den skandinaviske eliten. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
NY NORSK SUPERHEST. Den norske hoppa Theatrical Award og jockey Carlos Lopez sjokkerte med å slå hele den skandinaviske eliten. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her er sjansen til å vinne store gevinster på hest!

ØVREVOLL (Dagbladet.no): De fleste ristet på hodet, da trener Marianne Tveter meldte den norskfødte hoppa Theatrical Award til et møte med de beste hingstene i Skandinavia i storløpet Marit Sveaas Minneløp. Men så banker Theatrical Award den norske stjerna Appel Au Maitre.

Det er greit nok at hoppa vant Norsk Derby i fjor. Men dette var noe helt annet. Et møte med den garvede skandinaviske eliten skulle være en umulig oppgave.

Nå er Theatrical Award plutselig den nye store lille stjerna i norsk hestesport. Og så er hun født i Norge, og trenes av ei jente  med en ministall på Øvrevoll.

Det er slik det skal være for at norsk hestesport kan få en yndling utover sportens tilhengere.

-Jeg har selvfølgelig drømt om seier, men har aldri trodd hun kunne slå Appel Au Maitre i en real kamp. Og så var det akkurat det hun gjorde, strålte Marianne Tveter etter at den sensasjonelle seieren var et faktum.

Seieren var verdt 800.000 kroner. Og nå venter alle mulige store oppgjør for den norske superhoppa. For alle arrangører vil ha henne etter denne oppsiktsvekkende triumfen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer