- Den livsglade gutten er borte

LONDON (Dagbladet): Glamouren og jetsetlivet med Victoria Adams har forandret David Beckham, mener sjefen Alex Ferguson. - Vi har fått en seriøs privatperson med et indre det er vanskelig å trenge inn i.

- Den morsomme livsglade gutten er borte, skriver sir Alex i sin selvbiografi «Managing My Life», som kommer ut om ni dager.

Da Beckham var nyforelsket i sin nåværende kone, Victoria, tok følelsene overhånd, mener Ferguson. Og på vei til semifinalen mot Borussia Dortmund i 1997, måtte Ferguson til slutt beordre Beckham til å slå av mobiltelefonen.

Kraftsalver

- Han savnet åpenbart sin kjæreste veldig. Han ringte henne konstant i New York, skriver United-sjefen, som også sender noen skikkelig salver til Englands tidligere landslagssjef Glenn Hoddle.

- David Beckham fikk en svært dårlig behandling av Hoddle under VM i Frankrike.

- Presset

-Jeg finner ingen rettferdighet i beslutningen om å presse Beckham til å delta på en pressekonferanse like etter at han fikk vite at han ikke skulle spille Englands første kamp under VM.

- Dessuten skulle Beckham fått tid til å bearbeide skuffelsen etter at han ble utvist mot Italia, skriver Manchester Uniteds manager.

<B>LIGAMESTERE:</B> Suksessmanager Alex Ferguson har sterke meninger om alt. Nå tror han David Beckham har skiftet personlighet på grunn av Spice-kona Victoria.