Bekkestua  20181006.
Vålerenga-trener Ronny Deila etter eliteseriekampen mellom Stabæk-Vålerenga på Nadderud stadion lørdag. Franck Boli t.v.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Bekkestua 20181006. Vålerenga-trener Ronny Deila etter eliteseriekampen mellom Stabæk-Vålerenga på Nadderud stadion lørdag. Franck Boli t.v. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Skuffet Ronny Deila etter 0-2-tapet mot Kristiansund

- Den mest skuffende dagen i min tid som Vålerenga-trener

Vålerenga-trener Ronny Deila tok 0-2-tapet hjemme mot Kristiansund søndag tungt. Han satt med en elendig følelse under og etter oppgjøret.

Oslo-laget dominerte første omgang, men uttellingen uteble. Etter pause slo KBK til med to scoringer av Liridon Kalludra og Flamur Kastrati.

- Dette er nok den mest skuffende dagen i min tid som trener i Vålerenga. Sånne kamper der man føler man er bedre enn motstanderen, men samtidig sitter med en følelse av at dette kommer vi til å tape. De ser ut til å ville det mye mer enn oss, og det er det som gjør meg så skuffa, sa Deila i et videointervju lagt ut på VIFs nettsted.

Vålerenga har kun vunnet én av sine fem siste kamper i Eliteserien. Deilas lag ligger på 8.-plass med 37 poeng. Det skiller to poeng opp til tabellfemmer Ranheim.

Kristiansund tok seg forbi VIF med søndagens seier. Klubben er foran på bedre målforskjell.