Dag-Eilev Fagermo

Den modigste VIF-treneren på mange år

Dag-Eilev Fagermo oppgraderer sine egne VIF-ambisjoner til seriesølv 2020. Respekt!

GRUNNEN TIL OPPGRADERINGEN: Dag-Eilev Fagermo (t.v) fikk tre scoringer fra Vidar Örn Kjartansson i islendingens comeback-kamp for Vålerenga. Nå har VIF-treneren flyttet blikket til plassen bak Bodø/Glimt på tabellen. Foto: Berit Roald / NTB
GRUNNEN TIL OPPGRADERINGEN: Dag-Eilev Fagermo (t.v) fikk tre scoringer fra Vidar Örn Kjartansson i islendingens comeback-kamp for Vålerenga. Nå har VIF-treneren flyttet blikket til plassen bak Bodø/Glimt på tabellen. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert

TO FORSTERKNINGER, ET skreddersydd kampprogram og konkurrenter med midtukekamper i Europa har åpnet ei dør for Dag-Eilev Fagermos (53) ambisjoner om Europa 2021. Den åpningen velger VIF-treneren å sette foten i.

Med cupen skrotet på grunn av pandemien holder det å være innafor topp fire etter hjemmekampen mot Start 19. desember.

Dag-Eilev Fagermo, Norges mest uredde trener, vil mer enn det.

PÅ ET MØTE den siste uka før den forsinkede sesongstarten i juni ble VIF-spillerne enig med seg selv om å sette femteplassen som et realistisk mål. Under en prat med Dag-Eilev Fagermo to dager før serieåpningen gikk treneren to plasser høyere.

– Tredjeplass, sa Fagermo – bak Molde og Bodø/Glimt er det så jevnt at den plassen er ledig.

Etter 5–1 over Brann, der nysigneringene Henrik Bjørdal (1) og Vidar Örn Kjartansson (3) scoret fire av målene – har han løftet blikket til plassen bak serielederen.

DAG-EILEV FAGERMO har aldri vært redd for å legge lista høyt. Sånn var det i Odd. Sånn er det i Vålerenga. I fjor siktet han mot 60 poeng og sa det kunne holde til gull.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer