Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tapte mot USA

Den norske curlingduoen overkjørt av USA

Slet mot de amerikanske søsknene.

VONDT TAP: Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tapte mot USA. Foto: REUTERS/Cathal McNaughton
VONDT TAP: Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten tapte mot USA. Foto: REUTERS/Cathal McNaughton Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Norge - USA 3-10

(Dagbladet): Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten har hatt en god start på OL i mixed curling. Med seier mot USA og søskenparet Hamilton ville de ta seg videre fra de innledende rundene.

Det gikk ikke. Duoen åpnet bra, men USA spilte seg opp, og ble bedre og bedre. I runde fem og seks satte de inn sluttgiret og vant hele 10-3. En real overkjøring.

Rufsete åpning

Det norske paret åpnet litt rufsete, og satte noen dårlige steiner i de to første omgangene. Selv om første omgang var tilsynelatende jevn, måtte Skaslien og Nedregotten gi bort ett poeng mot USA i første runde.

Nedregotten satte en dårlig stein også i andre omgang, men revansjerte den på neste forsøk. Da sendte han ut USAs godt plasserte steiner, noe som skaffet dem en bedre posisjon.

Etter en fenomenal sistestein av samboer Skaslien, snudde nordmennene til en 3-1-ledelse etter andre omgang. Det ble imidlertid kritisk i fjerde omgang, da den norske duoen la flere dårlige steiner.

Overkjøring

Da gikk USA opp i en 6-3-ledelse, og satte virkelig inn storspillet. I runde seks var de mye bedre enn Skaslien og Nedregotten, rett og slett.

10-3 ble sluttresultatet.

Tidligere har duoen spilt fem kamper, hvor de har hentet hjem fire seire og ett tap. Blant dem finner vi thrillerkampen mot Sveits natt til fredag.

Skaslien og Nedregotten møter Kina i natt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!