Den norske landslagsspilleren risikerer tre års utestengelse fra idrettsarrangement etter banestormingen

Hylles og skjelles ut om hverandre.

MØTET: Her spør en åpenbart sjokkert Haita Aleesami kompis og banestormer Mats Rosseli Olsen om hva han holder på med. Rosseli Olsen, som både vant Champions League og det svenske hockeysluttspillet med Frölunda, kan vente seg straff etter opptrinnet på Gamla Ullevi i går.
Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix
MØTET: Her spør en åpenbart sjokkert Haita Aleesami kompis og banestormer Mats Rosseli Olsen om hva han holder på med. Rosseli Olsen, som både vant Champions League og det svenske hockeysluttspillet med Frölunda, kan vente seg straff etter opptrinnet på Gamla Ullevi i går. Foto Adam Ihse / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mats Rosseli Olsen skal etter planen spille privatlandskamper for det norske ishockeylandslaget til helgen, men i dag er det helt andre ting Frölunda-spilleren må bruke energi på. Ved å storme banen i fotballkampen mellom IFK Gøteborg og Malmø i går kveld har han satt hele framtida si i svensk hockey i fare. I tillegg risikerer han å utenstenges fra alle idrettsarangement i Sverige i inntil tre år. 

Ifølge loven om besøksforbud ved idrettsarrangement i Sverige heter det at personer som kan utføre lovbrudd eller forstyrre ro og orden og sikkerheten under idrettsarrangement, kan utestenges i inntil tre år. 

Kaos på Gamla Ullevi Opptrinnet til Rosseli Olsen i går kveld var i så måte elendig timet. 

Storkampen mellom IFK og Malmø var allerede avbrutt etter at Malmø-spilleren Tobias Sana og linjedommeren hadde fått slengt knallskudd mot seg mens de løp langs sidelinja. Sana svarte med å kaste cornerflagget som et spyd opp i publikumsmassen. Det var kaos på banen og skandale i svensk fotball.  

Så, mens spillerne sto i spillertunnelen og ventet på avgjørelsen om kampen skulle fortsette eller ikke, stormet Rosseli Olsen banen og skjøt matchballen i det tomme buret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer