Den norske legenden om bråket: - Ikke sett liknende

Både spiller og trener har prøvd å tone ned krangelen under Ligacupfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var fullt kaos under Ligacupfinalen mellom Manchester City og Chelsea, som endte i City-seier etter straffekonk. Den store snakkisen handler likevel om krangelen mellom Chelseas manager, Maurizio Sarri, og deres keeper, Kepa Arrizabalaga.

Noen minutter før andre ekstraomgang skulle blåses av, oppsto en bisarr situasjon. Etter at Kepa flere ganger gikk ned for telling med noe som så ut som krampe, valgte Sarri å ta av spanjolen og bytte innpå reservekeeper Willy Caballero.

Det ville ikke den spanske keeperen finne seg i, og signaliserte til Sarri at han ville bli værende på banen. Etter flere forsøk på å overtale Kepa til å byttes ut, måtte en rasende Sarri gi opp. Den italienske manageren var så sint at han var på vei mot garderoben før kampslutt, før han ombestemte seg i siste liten.

Hendelsen har blitt omtalt mye i engelske medier det siste døgnet, og både Kepa og Sarri har sagt sitt om situasjonen. Begge hevder at det var en misforståelse, og at alt er fint igjen nå.

- Tenker for mye på seg selv

Erland Johnsen, som spilte midtstopper i Chelsea fra 1989 til 1997, sier også at han synes situasjonen var svært merkelig, men at han er skeptisk til forklaringene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer