Marthin Hamlet foran sin viktigste MMA-kamp.

Den norske MMA-stjerna er dønn ærlig: - Alternativet eksisterer ikke

Tror et tap nå kan ødelegge for målet hans. En plass i UFC.

NY KAMP: Marthin Hamlet har fått ny kamp. Den blir den viktigste i hans karriere så langt. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NY KAMP: Marthin Hamlet har fått ny kamp. Den blir den viktigste i hans karriere så langt. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

15. desember går den norske MMA-krigeren Marthin Hamlet (26) inn i buret i Arena Nor i Frederikshavn, til sin viktigste kamp i karrieren.

- Jeg gleder meg skikkelig. Hallen har en kapasitet på 3500 tilskuere. Og siden det er så kort vei fra Norge, så håper jeg at mange nordmenn tar turen, sier Marthin Hamlet.

Han har dominert og vunnet alle sine fire første profesjonelle MMA-kamper i første runde. Men det er nå det gjelder. Den neste kampen er den viktigste. En kamp som i verste fall kan velte planene hans.

- Jeg vil inn i UFC innen 2019. Og da kan jeg ikke tape denne kampen. Alternativet eksisterer ikke, sier Marthin Hamlet til Dagbladet.

Han står på springbrettet til noe stort.

- Det hadde i så fall vært enklere å komme tilbake etter et tidlig tap i karrieren. Men ikke nå. Det blir mye tyngre. Om jeg skulle tape 15. desember, sier han.

UFC er verdens største liga i MMA. Det er her de store pengene er. Og det er her de store stjernene er.

Hamlet gikk sine tre første kamper i Superior Challenge. Han har tatt steget opp til ligaen Cage Warriors. Som er stigtrinnet for de største talentene. For talentene som også har satt seg store mål. Om å komme seg til UFC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer