Jørgen Graabaks kvinnelige stalkermareritt

Den norske OL-helten oppsøkte sin kvinnelige stalker: - En helt syk situasjon

De sitter klar i buskene og følger med på hver eneste bevegelse. Jørgen Graabak har et helt spesielt kvinneproblem. Nå har han fått nok.

FORFULGT: Kombinert er ikke den sporten med flest tilskuere, men i antall kvinnelige stalkere er det få som slår Jørgen Graabak. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
FORFULGT: Kombinert er ikke den sporten med flest tilskuere, men i antall kvinnelige stalkere er det få som slår Jørgen Graabak. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jørgen Graabak gikk seg inn i manges hjerter da han sikret Norge to OL-gull i Sotsji i 2014. Veien inn i folks hjerter var for enkelte kvinner i overkant emosjonell. Så sterk at det har blitt et problem.

25-åringen fra Melhus har havnet i en situasjon som sikkert enkelte kan tenke seg å være i: Han har kvinner som står klar i hagen og rundt huset hans til en hver tid.

For Graabak er det imidlertid i ferd med å bli et mareritt med flere kvinnelige stalkere stående i busker rundt huset hans.

- Det høres fristende ut med kvinnelige stalkere, men det er ikke så behagelig som det høres ut som. Det er ikke noe godt å føle seg observert, forteller Graabak til Dagbladet.

- Har du snakket med stalkerne dine?

- Det har vært flere. Jeg har snakket med en av dem. Jeg konfronterte henne og ba om at dette må det bli en slutt på. Jeg håper det er ferdig nå, men jeg vet ikke hva som venter meg neste gang jeg er hjemme.

- Det er mulig det kan sees på som en kompliment, men det må være andre måter å vise det på enn å stå i buskene og se på meg. Det er veldig spesielt, sier 25-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer