Den norske sandvolleyballduoen videre i EM

Horrem og Eithun videre fra gruppespillet.

 VIDERE:  Iver Horrem og Geir Eithun er videre i EM med 2-0-seier over Latvia. Foto: Joe Scarnici / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
VIDERE: Iver Horrem og Geir Eithun er videre i EM med 2-0-seier over Latvia. Foto: Joe Scarnici / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Den norske sandvolleyballduoen Iver Horrem og Geir Eithun sikret torsdag avansement fra gruppespillet i EM med 2-0-seier over Latvia.

Jansis Smedins og Aleksanders Samoilovs hadde ingen sjanse mot de norske gutta, som etter tap onsdag var svært giret på seier. Etter 2-0 ble det klart at Horrem og Eithun uansett resultat fredag er videre fra gruppespillet.

- De hadde litt jetlag og var noe rustne etter turen fra USA i går, men det så mye bedre ut i dag, sa landslagstrener Eskil Holtan til NTB.

Fredag venter det nok et latvisk lag på Horrem og Eithun. Ruslans Sorokins og Toms Smedins er høyt seedet i turneringen, men kan ikke påvirke nordmennenes videre ferd i EM.

- Det ser ut som om dette kan gå veien for gutta. Om de ender blant de ti beste, kan vi si at de har gjort det godt, sa Holtan.

(NTB)