Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Den nye Brann-drakta vekker internasjonal oppsikt: Latterliggjøres i utlandet

«Bisarr, men praktisk drakt av gummi.»

FÅR BRED OMTALE: De nye Brann-draktene vekker oppsikt. Her er det Kasper Skaanes, Erik Huseklepp, Azar Karadas og Andreas Vindheim som står modeller. Slik ser nettsidene til Irish Mirror og Metro ut i dag.
FÅR BRED OMTALE: De nye Brann-draktene vekker oppsikt. Her er det Kasper Skaanes, Erik Huseklepp, Azar Karadas og Andreas Vindheim som står modeller. Slik ser nettsidene til Irish Mirror og Metro ut i dag. Vis mer

(Dagbladet): Som om ikke nedrykket fra Tippeligaen var ydmykende nok: Nå latterliggjøres Brann i utlandet etter at klubben tidligere i dag presenterte draktene for neste sesong.

Medier i land som Irland, England og Spania omtaler alle de glinsende draktene.

«Den norske andredivisjonsklubben Brann viser fram ny gummi-lateks-brannuniform-drakt», skriver Irish Mirror.

«Laget av det samme materialet som gummistøvlene dine - i teorien er håpet at det vil beskytte spillerne mot ekstreme værforhold», fortsetter den irske avisa.

Den engelske avisa Metro har også fått med seg bergensernes lansering tidligere i dag.

«Den norske klubben SK Brann med bisarr, men praktisk fotballdrakt av GUMMI», lyder det fra britene.

Også i spanske medier omtales drakten, som produsenten Hummel står bak.

- Hummel har hentet inspirasjon fra klassiske stadionoppgjør i flomlys og duskregn. Det har resultert i en effekt som skal gjenspeile regnet som en naturlig del av Bergen og Brann, forklarer Dag Frode Algerøy, leder for privatmarkedet i Brann, til klubbens hjemmeside.

Der kan du også kjøpe drakten for 699 kroner.