Den nye Kournikova

Denne 15-åringen er spådd å bli den nye Anna Kournikova. Forskjellen er at Maria Sharapova kan spille tennis!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flere har fått tittelen «Den nye Kournikova» tidligere, og denne gang er det russiske Maria Sharapova (15) som har fått stempelet. Hun blir beskrevet som høy, blond og vakker. Men i hennes tilfelle er det tenniskvalitetene som imponerer aller mest.

Som seksåring flyttet hun fra familiens hjem i Sibir, og begynte på Nick Bollettieris tennisskole i Florida. Skolen er kjent for å ha utviklet spillere som Andre Agassi, Monica Seles, Mary Pierce og Anna Kournikova.

Tre år seinere hadde Sharapova skrevet sin første kontrakt med det mektige sportsselskapet IMG.

15-åringen er litt delt i synet på sammenlikningen med landskvinnen.

- Jeg respekterer alle, og respekterer hva Kournikova har gjort. Men jeg prøver bare å være med selv, sier hun til Reuters.

- Jeg vil bare være den første Maria Sharapova, ikke den andre ett-eller-annet.

På tennisbanen er hun i hvert fall seg selv, og det har gitt resultater. I januar kom hun til finalen i Junior Australian Open, og debuterte som seniorspiller i mars med å banke Brie Rippner. Tenniseksperter har spådd henne en lysende framtid.

IKKE BARE PEN: Maria Sharapova kan bli verdens nye tennisyndling. Her taper hun imidlertid mot Monica Seles i Indian Wells, California i mars.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer