Den nye regjeringen vil tillate pokerturneringer

- Veldig positivt for oss som vil ha det legalisert, sier tidligere NM-vinner.

POKER PÅ HJEMMEBANE?:  Petter Northug er en ivrig pokerspiller. Her fra poker-NM i Riga i 2011. Nå åpnes mulighetene for at NM kan arrangeres hjemme i Norge.  
Foto: Tore Meek / Scanpix
POKER PÅ HJEMMEBANE?: Petter Northug er en ivrig pokerspiller. Her fra poker-NM i Riga i 2011. Nå åpnes mulighetene for at NM kan arrangeres hjemme i Norge. Foto: Tore Meek / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da regjeringsplattformen ble lagt frem av den blå-blå regjeringen mandag kveld, kom det frem at man vil gå inn for å tillate mesterskapsturneringer i poker, men med klare beløpsgrenser gjennom et unntak i lov.

I praksis betyr det at det i fremtiden kan bli lov med for eksempel Norgesmesterskap på norsk jord.  

Tidligere Norgesmester i poker, Ørjan Skommo, har sammen med resten av Poker-Norge måttet reise til andre europeiske byer som Riga og Dublin for å delta i NM de siste årene.

Den tiden kan snart være forbi. 

- På tide at vi kommer etter Skommo er for tiden i London, og hadde ikke fått med seg den nye regjeringsplattformen da Dagbladet tok kontakt sent mandag kveld, men ble gledelig overrasket over nyheten.

- Uten å vite så mye om det, må jeg jo si at det er veldig positivt for oss som vil ha det legalisert. På lang sikt er jo alle tiltak bra. Norge er det eneste landet i Europa bortsett fra Albania, som ikke har tillatt poker, så det er på tide at vi kommer etter, sier Norgesmesteren fra poker-NM i Riga i 2011.

- Hva har dette å si for pokermiljøet i Norge generelt, tror du?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer