Slik skal Ole Gunnar Solskjær få Molde til Champions League

Den nye Solskjær om barna, drømmene og nedturen: - Jeg var ikke så moden som jeg trodde

Ole Gunnar Solskjær har aldri hatt kortere vei til en bortekamp enn han har i serieåpningen mot Kristiansund i dag. Men veien til hans nye ambisiøse drømmer har sjelden vært lenger unna.

RO: Ole Gunnar Solskjær nyter livet i Kristiansund hvor han bor og her i Molde hvor han jobber. Han har funnet roen, men er likevel veldig sulten og ambisiøs. Foto: Anita Arntzen
RO: Ole Gunnar Solskjær nyter livet i Kristiansund hvor han bor og her i Molde hvor han jobber. Han har funnet roen, men er likevel veldig sulten og ambisiøs. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Publisert

MOLDE (Dagbladet): - Jeg vil aldri flytte fra Kristiansund, pappa.

Ole Gunnar Solskjær stopper opp. Hans yngste sønn, Elijah, ser opp på sin velkjente pappa med blikket som får Manchester United-legenden til å reflektere og legge de største managerambisjonene på is.

- Når minstemann ytrer det, betyr det mye for meg. Nå ser jeg for meg at jeg kan bo i Kristiansund resten av livet, sa Solskjær til Dagbladet da han gjorde comeback som Molde-trener i 2015.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer