Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Den nye Solskjær

Unggutten Giuseppe Rossi får sjansen mot Arsenal i kveld.

(Dagbladet.no): Både Manchester United og Arsenal har sagt de vil bruke de samme spillerne som har ført lagene til kveldens kvartfinale i ligacupen.

Det betyr at unggutter og reserver igjen får sjansen.

Og at to tidligere lagkamerater i Parma, Giuseppe Rossi (17) og Arturo Lupoli (17), trolig vil spille i hver sin ende av banen i kveld.

Arsenal-spissen Lupoli har allerede bevist at han er på gang, med rekordantall mål på aldersbestemte landslag og to scoringer mot Everton i forrige runde av turneringen.

Og Uniteds Rossi har ikke vært stort dårligere. Han har puttet åtte mål på 10 kamper for ManUs reserve- og juniorlag, og har imponert på U17-landslaget til Italia. I dag får han trolig sjansen ved siden av Alan Smith i Manchester Uniteds angrep.

I United sammenliknes han nå med vår egen Ole Gunnar Solskjær.

- Giuseppe er en fantastisk spennende spiller. Han erter motstandernes forsvar, og kan avslutte som Ole Gunnar Solskjær, sier trener Arthur Albiston til Evening Standard.

Manager Ferguson er minst like fornøyd:

- Vi er utrolig fornøyd med Giuseppe Rossi. Han kom til oss i september, og har vært fantastisk. Han, og Gerard Pique fra Barcelona, har potensial til å bli toppspillere, sier Ferguson.

- Jeg gleder meg til å se ham mot Arsenal i kveld.

SKAMROSES: Det forventes mye av unggutten Giuseppe Rossi i United-trøya.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media