Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Den perfekte bursdagsgave

Det er gøy å ha bursdag når du leder et lag som Chelsea. Da får du gaver hele tida.

Jose Mourinho fylte 42 år i går. Fem minutt før slutt i gårsdagens ligacupkamp mot Manchester United sørget Damien Duff for å gi manageren den best tenkelige bursdagsgaven. Et langt frispark fra høyre gikk over duellantene og rett i mål bak en fortumlet Tim Howard.

-  Den perfekte bursdagsgave. Det viktigste er å være lykkelig, men å avslutte dagen med en viktig seier, er en perfekt bursdagsgave, sa Mourinho til SkySports etter kampen.

Ydmyk Ferguson

Og Sir Alex Ferguson var usedvanlig diplomatisk etter sitt første semifinaletap på hjemmebane noensinne.

-  Det var en fantastisk kamp fra begge lag, og det er vanskelig å skille dem. Vi kom til mange store sjanser, men Cech gjorde en glimrende redning på skuddet fra Ronaldo mot slutten, sa Ferguson.

-  Kan vinne alt

Frank Lampard ga gjestene ledelsein midtveis i første omgang. Før Ryan Giggs utliknet med en fantastisk lobb drøye 20 minutter før slutt.

Men det ble altså Chelseas dag - som så ofte før denne sesongen. Portugiseren ser ikke bort fra at Chelsea kan ta fire titler.

-  Vi kan vinne fire. Vi kan vinne ingenting, men normalt vinner vi noe slik vi spiller nå, sa Chelsea-manageren.

Som skrøt voldsomt av Manchester United i går.

Lykkelig og i godlune som han var på bursdagen sin.

BURSDAGSKLEMMEN: Chelsea-kaptein John Terry kastet seg rundt halsen på bursdagsbarnet José Mourinho (42) etter ligacupmøtet med United i går.