Du leser nå Dagbladet Pluss

Den perfekte lærballservitør

Hans tekniske ferdigheter gjør at han nærmest kan avgjøre en kamp alene.

KANONKJØP: Mesut Özil hos Arsenal kan bli en håndfull for både Tottenham, Chelsea, Manchester City og United. Den tyske landslagsspilleren har alt som skal til for å lykkes, så gjenstår det å vise det uke etter uke. Foto: NTB SCANPIX
KANONKJØP: Mesut Özil hos Arsenal kan bli en håndfull for både Tottenham, Chelsea, Manchester City og United. Den tyske landslagsspilleren har alt som skal til for å lykkes, så gjenstår det å vise det uke etter uke. Foto: NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Det var under fotball-VM i Sør-Afrika i 2010 at vi som tror vi følger godt med fikk nok en bekreftelse på at vi ikke har peiling på tysk fotball.

For det var spesielt en spiller vi snakket om der nede, og det var tyskeren med det tyrkiske opphavet, Mesut Özil. VM-ble hans store gjennombrudd.

Han var rett og slett drivende god med en pasningsfot det er lenge mellom hver gang vi ser. Og i tillegg viste han fram utsøkte tekniske ferdigheter som blant annet bidrar til at han kan avgjøre kamper nærmest alene.

Plusser vi på med stor arbeidskapasitet og solide defensive gener, som må til for å lykkes i tysk fotball og etter hvert i spansk, så er det fristende å si Mesut den komplette.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.