Annonsørinnhold

- «Den plagsomme lillebroren» er klare for å jekke ned Real Madrid

Høy odds i hete lokaloppgjør. Se Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Det har vært en travel uke for så vel fotballelskende TV-tittere som oddstippere, med fulle serierunder i både Italia, Frankrike og Spania samt cup i både Norge og England. Mange gode oddsanalyser har blitt servert på Dagbladets oddstipssider.

Over kan du se Oddsprogrammet, som varter opp med noen spenstige høyoddsere i hete lokaloppgjør denne helgen. Ikke minst har vi tro på Doncaster, som med den unge, gamle United-helten Federico Macheda er på vei til å finne formen.

Det gis en fyldig begrunnelse for tipsene i Oddsprogrammet, men du skal også få de i kortform under:

Lørdagens spilleforslag:

73. Sheff. Wed. - Doncaster B (3,25)
139. Real Madrid - Atl. Madrid B (5,00)

Lokaloppgjøret sør i Yorkshire har spillefrist 15:55, mens den gigantiske toppkampen i Madrid har spilletopp 21.55. Kampene bør spilles hver for seg på Langoddsen, men ønsker du en villmannsdobbel får du 16,25 i odds.

Du kan bruke kupongen til høyre for å levere spillene dine.

Styr unna!
I Oddsprogrammet (se over!) gis også bud om en italiensk storhet som ser overvurdert ut i helgens kamp. Oddsen på favoritten er langt fra god nok!

Tippetips tilbake på nett
Dagbladets forslag til tippekupongen har i en periode vært fraværende på Internett, men er nå tilbake. Se kupongforslagene her.

Begrunnelse for alle markeringene samt mange, mange flere oddstips finner du som vanlig på Dagbladets oddstipssider.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer