- Den saken er lagt død

Landslagskaptein Stefan Johansen og Lars Lagerbäck snakket mandag om Alexander Sørloth-saken på første samlingsdøgn etter den betente affæren.

GA BSKJED: Landslagssjef Lars Lagerbäck. Foto: Bjørn Langsem
GA BSKJED: Landslagssjef Lars Lagerbäck. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i etterkant av forrige samling at saken rundt Sørloth og landslagssjef Lars Lagerbäck begynte å rulle. De to havnet i en verbal klinsj under et oppsummeringsmøte etter Serbia-kampen.

Så fortsatte disputten i dagevis før partene til slutt skværet opp.

– Vi er alle enige om at lekkasjer ikke er bra. Vi håndterte dette bra innad. Den saken er lagt død nå fra alle parter. Så får vi se om det skal tas opp internt nå eller ikke. Det har ikke vært problemer siden da, sa Johansen på mandagens pressekonferanse.

– Når det kommer en slik situasjon, må man rydde opp og så gå videre, tilføyde han.

Lagerbäck ser framover.

– Vi gjorde opp dette ganske tidlig. Nå er det «business as usual». Vi hilser på hverandre som før, og jeg har ikke merket noe annerledes på denne samlingen. Jeg har ikke opplevd dette som noe problem å løse rent profesjonelt, sa landslagssjefen om Sørloth-saken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer